MAXROOM EUROTERM ALÜMİNYUM RADYATÖRLER

Satışını yaptığımız Euroterm Alüminyum radyatörler, zarif hatları, patentli üretim kalitesi ve satış sonrası hizmeti ile büyük ilgi görüyor. Lotus, Bambu, Klasik, Viola, Çğdem, Konfor ve daha bir çok modeli bulunan  Euroterm alüminyum radyatör koleksiyonunun, yukarıda sayılan tercih sebepleri haricinde daha bir çok teknik avantajı bulunmaktadır.

Alüminyum, doğada bulunan ham elementlerden biridir. Bu sayede, bakır ve diğer ham elementler gibi paslanmaya son derece dirençli olup uzun yıllar paslanmaz. Alüminyum’un bir diğer özelliği ise, yumuşak ve kolay şekil verilebilir bir element olmasıdır. Bu sayede, saçtan imal panel radyatörlere nazaran çok daha kolay işlenebilmekte, şekil verilebilmektedir. Kolay işlenebilirliği sayesinde ise, farklı formlarda yeni yeni tasarımlara izin vermektedir.   

Eurotermin en çok tercih edilen alüminyum radyatör modelleri

Klasik Yüksek Performanslı İnce Alüminyum Radyatörler

Klasik modeli alüminyum radyatörler, Euroterm’in en çok tercih edilen modellerinden biridir. Klasik modelinin kalınlığı sadece 36 mm’dir (3,6 cm). Bu incelik ile yer sıkıntısı yaşanan küçük mekanlarda ve ince çizgileri tercih eden projelerde sıklıkla kullanılmaktadırlar. Günümüzde bir çok banka ve kamu kurumunda da Klasik İnce Alüminyum Radyatörler mükemmel fiyat / performans oranı ile tercih edilmektedir.

Konfor Yüksek Verimli Alüminyum Radyatörler

KONFOR modelimizin yüksek verimliliği ve özel tasarımı sayesinde, mekanlarınızda konforu yaşarsınız. Radyatörün ön ve arka yüzey desenlerinin farklı tasarıma sahip olmasından dolayı, her iki yüzeyini de kullanabiliyor olmanız büyük avantaj sağlar. Kalınlığı 60 mm (6 cm) olan Konfor alüminyum radyatör, çok yüksek ısılara son derece ekonomik bir çözüm sunar.

Euroterm alüminyum radyatörleri ile ilgili bizlere 0850 225 05 09 numaralı ofis numaramızdan veya 0532 427 11 14 numaralı whatsapp ve cep numaramızdan her zaman ulaşabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
elektronik sigara istanbul psikolog instagram takipci satin al yangin merdiveni ucuz yangın kapısı