Kişiye Özel Astrolojik Doğum Haritası Hesaplama

İnternette yayın yapan pek çok ücretsiz natal harita sitesi bulunduğunu görüyoruz. Bu hizmetlere baktığımızda, bir kısmının sadece astroloji işaretlerini gösterdiğini, fakat bu işaretlerin neyi ifade ettiğini herkese göre anlaşılır şekilde izah etmekte yetersiz kaldığını görüyoruz. Oysa ki yeterli astrolojik bilgiye sahip olmayanlar açıklamalı ve kapsamlı doğum haritası sonuçlarını görmek isterler. Bu nedenledir ki astroasist.com olarak ayrıntılı açıklamaları içeren bir doğum haritası uygulaması olarak hizmet veriyoruz.

Natal (doğum) harita çıkarmak pek çok teknik bilgi ve donanım gerektiren, son derece karmaşık ve zor olan bir işlemdir. Bu sebeple bir kimsenin herhangi birisine ait astrolojik haritasını çıkarması, gereken astrolojik donanımlara sahip olunmadığı sürece olasılık dahilinde değildir. Sevindirici olan şu ki, teknolojik destek sayesinde tüm hesaplamaları kolayca yapabilen bilgisayar programları üretilmiştir. Bizler de uygulamamızı kendi yıldız haritanızı en kolay yoldan çıkarabilmeniz amacıyla tasarladık.

Gök günlüğü denilen tablolar belirli bir tarih için Güneş ve gezegenlerin pozisyonlarını hesaplamak için kullanılan teknik bilgilerden oluşur. Bu tabloları inceleyerek, gezegen konumlarını görebilirsiniz yine de, gerek haritayı tam manada çıkarmak ve gerekse yorumlamak bölümünde çaresiz kalabilirsiniz. Harita detaylarının okunması yalnızca astrologlar tarafından yapılması imkan dahilinde olan zor bir iştir. Bu alanda bir astroloji uzmanından ücretli hizmet alabilir sitemizde sunduğumuz ücretsiz hesaplama aracını kullanabilirsiniz.

Doğum (Natal) haritası bir insanın doğum saatinde bulunduğu bölgenin coğrafi konumuna göre astrolojik açıdan etki eden yıldız ve gezegenlerin yerlerini işaretlemeye yarayan bir haritadır.

Yıldız haritaları çıkarılırken ihtiyaç duyulan verilerin doğru olması son derece önemlidir ki, kimi durumlarda birkaç dakikalık yanlışlığın bile tüm astrolojik açıları etkileyeceğini unutmamak gerekir. Astrolojik haritaların oluşturulabilmesi ve yorumlanabilmesi için, doğumun gerçekleştiği anın net olarak bilinmesi gerekir. Sitemizde ücretsiz bir biçimde kullanımınıza sunduğumuz doğum haritası programı da, doğum tarihi ve saati şeklinde giriş yapacağınız bu bilgilere göre kişiye özel yıldız haritası sonucunu yorumlu bir şekilde vermektedir.

Profesyonel bir astrolog olmasanız da şahsınıza özel son derece detaylı astroloji haritanızı çıkarabilirsiniz. Bunu yapabilmek için doğum gününüze ilişkin tarih ve saat verilerini ve coğrafi konumunuzu forma girmeniz yeterli. Haritamı göster butonunu tıkladığınız anda saniyeler içerisinde haritanız ekranda görünecektir.

En kısa tabiriyle ücretsiz çıkarılan doğum haritaları astroloji sahasında uzmanlaşmış kişilerin sahip oldukları bilgi ve becerilerin teknoloji sayesinde bilgisayar yazılımlarına aktarılarak sunulan halidir.

Yıldız haritalarının yoruma muhtaç tarafları olmakla beraber, esasen genelde aynı anlamları verir. Bu yüzden bire bir olmasa dahi aynı kişiye ait farklı doğum haritası sonuçları bir birleriyle benzeşir.

Astrolojik gök haritaları an be an değişse de, kişisel doğum haritaları sahibinin doğduğu zaman dilimine göre gök boşluğunun bir resmi olması sebebiyle sabittir ve değişmez.

Eskiden astroloji meraklılarının gök günlüğü (ephemeris) kullanarak uzun uğraşılardan sonra çıkardıkları doğum (natal) haritalarını, şimdiki zamanda teknolojinin yardımı ile kolaylıkla çıkarmak ve ayrıntılı yorumlarını okumak mümkün hale geldi.

Ücretsiz Yükselen Burç Yorumlama Servisi

ASC (Ascendant) tespiti için gök günlüğü verilerinden faydalanılır. Bu çizelgeler herkes için anlamlandırılması mümkün olmayan karmaşık içerikler içerir. Bu tablolardan tam olarak faydalanmak için astrolojide uzmanlık seviyesinde bilgi ve beceri sahibi olmak gerekir. 1. Evin hesaplanmasında en garantili yöntemlerin başında bir astrologtan profesyonel destek almak ve çeşitli astroloji programları kullanmak gelir. Tamamı ücretsiz astroloji uygulamamızı da bu konuda güvenerek kullanabilir, yükseleninizi kesin bir şekilde bulabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere, gün ışığından daha fazla faydalanmak için saatler belli tarihlerde ileri ve geri alınır. Son birkaç senedir bizim coğrafyamızda bu tür bir uygulama sonlandırılsa bile, ASC (Ascendant) burcu hesaplanacak kişinin doğum senesinde bu tür bir uygulamanın yapılıp yapılmadığı netleştirilmeli ve tüm hesaplar bu bilgi ışığında yapılmalıdır.

Yükselende konumlanan burcun nelere işaret ettiği ve karaktere olan tesiri, hesaplama neticesinde ele geçen bilgilerle beraber verilmektedir. Doğum haritasında yükselen burcun önemi genelde takip edilen Güneş burcundan bile fazladır denilebilir. Çünkü astrolojik yorumlamalarda yükselen bilindiğinde tüm yıldız haritasının ayrıntıları da hesaplanabilecektir. Astrolojide tahminler her zaman yükselene göre yapılır. Bu da yükselen burcun ehemmiyet derecesini ispat eden bir bilgidir aslında. Şehir ve doğum saatinize ilişkin bilgilerle mutlak surette yükselen burcunuzu tespit edin veya ettirin. Bu tespit, kendinizi daha iyi anlamanızı, dış dünyaya nasıl göründüğünüzü daha çabuk bilmenizi mümkün hale getirir.

ASC Ascendant doğduğunuz saatte mevcut lokasyonunuza göre, doğu tarafında yükselmekte olan burca nispet edilen isimdir. 12 evlik astrolojik sisteme göre tertiplenmiş olan astrolojik haritanızdaki ilk evinizdir. Çoğunlukla insanlar kendilerini Güneşin ifade ettiği burca göre ifade ediyor olsalar da, dışarıdan bakılınca dışarıdan daha farklı şekilde görünürler. Çünkü dışarıya yansıttığımız izlenim çoğunlukla yükselen burcumuzla alakalıdır.

Web sitemizdeki yazılım sayesinde, herhangi bir astroloji bilgisine ihtiyaç duymaksızın yükselen burcunuzu (1. Ev) tespit edebilirsiniz. İzleyeceğiniz yöntem son derece basit. Tabi ki doğum saatinizi kesin bir doğrulukla bilmeniz kaydı ile. Uygulamamızdaki yükselen burç bulma formuna, doğduğunuz saati ve doğum şehrinizi yazın, peşinden aktifleşen hesaplamayı göster butonunu tıkladığınızda sonucu görebileceksiniz.

Bilgi kirliliği fazla olan internette yükselen burç tespit etme yöntemleri ile ilgili araştırma yaparken bir birinin aynı çizelgelerle karşılaşmışsınızdır. Yükselen burcun bulunması hususunda kesin netice veren basit bir yükselen burç hesaplama çizelgesi bulunmamaktadır aslında. İncelediğiniz herhangi bir cetvelde, coğrafi konuma yer verilmiyor ve yalnızca hangi Güneş burcundan olduğunuz ve 2 saatte bir yükselen burç değişimi yapılıyorsa itibar etmeyin. Çünkü gerçek yükselen burç hesaplama işleminde koordinat bilgisi, yerel saat farkı ve haliyle mevsimsel saat uygulaması hesaba dahil edilmek zorundadır.

Güneş Burcu Nedir? Nasıl Hesaplanır? Ne Anlama Gelir?

Güneş burcunuz doğal yapınızı ve hayatınızın iniş çıkışları boyunca aynı kalan içsel özelliklerinizi ortaya koyar. Bu özellikler sizin dış dünyaya yansıyan en gerçek en içteki parçanızdır. Aslında bir güç kaynağı olan Güneş, sistemin merkezinde yer alır ve buna benzer şekilde burcunuzdaki Güneş de benzeri olmayan kendi kişisel merkezinizi belirtir. Özelliklerinizi daha iyi anlayabilmek için sitemizdeki Güneş burcu hesaplama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Güneş, astrolojideki en parlak güç olduğu gibi, doğum haritanızda da en fazla önem atfedilen güç olarak yorumlanır. Güneş’in pozisyonu, özünüzle ve tüm yaşamınız boyunca kim olmak için evrimleştiğinizle ilişkili kabul edilir. Işığınızı diğerleriyle nasıl paylaştığınızı ortaya koymakla kalmaz ki aynı zamanda sahip olduğunuz şeylerin, hedeflediğiniz şeylerin ve benlik duygunuzun ana yapısını oluşturur. Yaşlandıkça, Güneş burcunun tesiri artış gösterir çünkü, kim ve ne olduğunuz konusunda kendinizi daha iyi anlama imkanına kavuşursunuz.

Ay Burcu Hesaplama Programı Ücretsiz Yorumlama

Duygularımızla ilgili pekçok konuda tesirli olan Ay’ın natal haritadaki pozisyonu astrolojiyle ilgilenenlerin çok önem verdikleri temel konular arasındadır. Bir doğum haritasında, Ay’ın bulunduğu burç, bilhassa çevremize duygusal olarak nasıl reaksiyonlar verdiğimizi tespit etmemizi sağlar.

Kendinizin yahut da doğum bilgilerini bildiğiniz birinin iç dünyasını anlamak için, internet sitemizdeki Ay burcu hesaplama programından faydalanabilirsiniz. Eğer haritanızdaki Ay’ın hangi burçta olduğunu merak ediyorsanız doğduğunuz tarih, saat ve bölge bilgilerinizi gerekli bölümlere girmeniz gerekiyor. Ardından hesaplama butonuna tıklayın. Şayet başka birisine ait Ay burcu haritasına erişmeyi isterseniz ilgili kişinin doğum saatini, Ay’ın mevcut konumunu merak ediyorsanız, bu güne ait tarihi forma girmeniz gerekiyor. Bununla birlikte ilgili tarihe göre Ay’ın bulunduğu burcu ve o pozisyonda hangi anlamlarda yorumlandığını görebilirsiniz.

Tüm harita hesaplamalarında olduğu gibi, Ay burcunu hesaplamak için de doğum anına ait verilerin net şekilde bilinmesi gerekir. Bu kısmın doğru olması büyük öneme sahiptir, çünkü yalnızca küçük bir fark değişik bir burca işaret edebilir, bu nedenle emin olmak adına kesinlikle dikkatli davranılması gerekir. Net doğum saati bilgilerine sahip olduğunuzda, websitemizdeki gibi gelişmiş altyapıya sahip bir hesaplama sistemi doğru sonucu almanıza imkan tanıyacaktır.

Haritamızdaki Ay burcu bilinçaltı konularını ifade ettiğinden dolayı duygusal reaksiyonlarımızla alakalı birçok hadise Ay’ın konumlandığı burçla doğrudan ilişkilidir ki, keyfine vardığımız konular ve alışkanlıklarımız dahi Ay burcumuzun kapsamı altındaki konulardandır. Hislerimiz üzerindeki yönlendirici etkisiyle yaşantımızın pek çok alanını üst seviyede tesiri altına alabilir fakat, her şeyden önemlisi insanlarla kurduğumuz ilişkiler üzerinde etki sahibi olmasıdır. Bir haritadaki Ay burcu yerleşimi bir anlamda nasıl sevilmek istediğimizi, beslenme alışkanlıklarımızı ve duygusal yönden rahatlama alanlarımızı da biçimlendirir.

Ay’ın sembolik anlamda koruyucu bir şekilde Güneş etrafında dolaşması ve Güneş’in ışığını yansıtması gibi, Ay burcumuz da kendimizi korurken nasıl davrandığımızı, kendimizi nasıl rahat ve güvende hissettirdiğimizi anlatır.

Ücretsiz Merkür Burcu Hesaplama Servisi

Merkür pozisyonunuzdan aldığınız etkiyi anlayabilmek için Merkür burcu sitemizi kullanıp hesaplama işleminizi yapmalısınız. Yeni tanıştığımız kişinin, gerçekte Güneş’in bulunduğu burcu ile değil, Merkür burcuyla karşılaşırız. Merkür yerleşimimiz düşünsel özelliklerimizi, yazarlıkla alakamızı ve başka insanlarla nasıl iletişim kurduğumuzu belirler. Tüm burçlarda değişik özellikler gösteren Merkür burcu, zeka düzeyimizi ve bu zekayı ne yönde kullandığımızı gösterir. Bir burçtaki Merkür’ümüz iletişim yöntemimizi belirlediğinden ve düşünce dünyamızı şekillendirdiğinden dolayı, hayatımızın her yönünü etkiler. Yıldız haritasındaki Merkür gezegeni, kalıpları anlama, bilgileri özümseme ve işleme ve diğer insanlarla iletişim kurma biçimimizi şekillendirir.

Venüs Burcu Nedir? Nasıl Çıkarılır?

Venüs gezegeni devir daim yaparken, bir günde kaba olarak 1° lik mesafe kat eder. Bu durum bir burçta tam olarak bir ay kaldığı anlamına gelir. Bununla birlikte 18 aylık süre zarfında bir kez geri hareket eder ki, tam lokasyonu anlamanın en iyi yolu doğum haritanıza bakmak doğum anınızda hangi burçta olduğunu görmek için çevrimiçi bir Venüs burcu hesaplayıcısı kullanmaktır. Doğum haritasındaki Venüs değerlerle ilgili olduğu için varlıklarımızla olan ilişkimiz üzerinde etkilidir. Bununla birlikte en önemlisi, doğum haritamızdaki Venüs sevgi anlayışımızı, şefkat gösterme biçimimizi, nasıl bir aşk aradığımızı gösterir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyumluluğu hesaplamak için Güneş burcuna bakmak az çok bilgi verir fakat, Venüs burcu yorumu tam anlamıyla aşkı anlamanın en kesin yöntemidir.

Gerçek Mars Burcu Hesaplama Sistemi

Bir haritadaki Mars’ın verdiği özellikleri öğrenmek, girişimciliğiniz ve motive olmak için neye gereksiniminiz olduğuyla ilgili size fikir verebilir. Bu veriler, enerji seviyenizi yükseltmenize ve hayatınızı daha kolay hale getirmenize olanak sağlayabilir. Haritanızdaki Mars’ın konumunu kolay bir şekilde öğrenmek için Mars burcu hesaplayıcısı kullanılması şarttır. Mars oldukça hızlı hareket eden bir gök cismidir ve hangi tarihler arasında gerilediğine göre iki – yedi aylık süre zarfında burçları etkisi altına alır. Mars’ın tüm zodyağı gezmesi ortalama 2 yıl sürer. Bu sürenin başlangıcını tam manada tespit edebilir, an itibarı ile neler yaşadığınıza ve hissettiklerinize göre hatırlatıcı işaretlemeler yaparsanız, bir sonraki Mars etkisinde ne şekilde hareket edeceğiniz ve enerjinizi nasıl koruyacağınız ile ilgili ipuçları almış olursunuz.

Ücretsiz Astrolojik Yorumlu Jüpiter Burcu

Jüpiter’in bulunduğu burç hakkınızda bilinenden çok daha fazla bilgi verir, algınızın açıklığını ve bilinç seviyenizi yükseltme yöntemlerini gündeme getirir. Genişleme anlamı taşıyan Jüpiter genellikle bu özelliği ile birlikte yüksek miktarda doğruluk serumu verir. Jüpiter’in konumlandığı burcu iyi derecede anlamanız, daha fazla şansı kendinize çekmenize imkan verebilir. Jüpiter konumunu takip etmenin farklı yollarını kullanabilirsiniz. Çevrimiçi bir astroloji aracını kullanarak bir tek tıklamayla Jüpiter’inizin konumlandığı burcu kolayca hesap edebilirsiniz, tabiki doğuma ilişkin verilerinizi bilmeniz şarttır. Ayrıca çevrimiçi Jüpiter burcu tablosunu kullanarak tarihlerden de yola çıkabilirsiniz. Doğum anınıza ait Yıldız haritanız elinizdeyse Jüpiter konumunuzu buradan da bakabilirsiniz. Özellikle neyi ifade ettiğiyle beraber bu pozisyona ayrıntılı bir şekilde göz atmak isterseniz Jüpiter burcu tespit etme uygulamamızdan yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz Satürn Burcu Hesaplama Sistemi

Satürn, devrini uzun sürede tamamlayan bir gezegen olup, burçların herhangi birisinde aşağı yukarı iki buçuk yıl kalır ve doğduğunuz andaki burca yeniden gelmesi 28 ila 29 yıl sürer. O tekrar geldiği konuma Satürn’ün Dönüşü adı verilir ve bu bir tür olgunluk göstergesidir. Satürn’ün bu devri benzer yaş grubunun benzer hayat dersleri öğrendiği anlamına gelir. Websitemizde yer alan Satürn burcu öğrenme yazılımı aracılığıyla Satürn’ün bulunduğu lokasyonu bulabilirsiniz. Natal haritada, Satürn burcumuz, sınırlarımızı, korktuğumuz şeyleri ve sorumluluk duygumuzu işaret eder. Satürn’ün bulunduğu burç sorumluluklarımıza bakışımızı açıklayabilir ve bununla beraber, doğal manada ifade etmekte zorluk çektiğimiz ve hatta kişiliğimize ait olarak kabul ettiğimiz özelliklere de işaret eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
elektronik sigara istanbul psikolog instagram takipci satin al yangin merdiveni ucuz yangın kapısı